Вбивство дівчинки в Старому Салтові: у суді допитали друзів та сусідів підлітка

У Вовчанському районному суді Харківської області відбулося чергове засідання у справі про жорстоке вбивство 6-річної Мирослави Третяк.

Як розповів Newsroom адвокат сім’ї Третяк Артем Донець, під час засідання допитали друзів та сусідів підлітка. Також на слухання викликали депутата місцевої ради, до якого місцеві жителі неодноразово зверталися з приводу поведінки 13-річного хлопчика.

“У суді він заперечував, що надходили будь-які звернення. У нас немає письмових доказів цьому, однак мати загиблої стверджує, що неодноразово зверталася до цього депутата з приводу неналежних умов життя цієї сім’ї та з проханням вжити заходів щодо хлопчика, який поводиться неадекватно, а служби не реагують”, – говорить Донець.

Адвокат також повідомив, що самого 13-річного Богдана привозять на кожне засідання, оскільки його участь у процесі є обов’язковою. Під час розгляду хлопчик весь час мовчить.

Закрите слухання продовжиться наступного тижня.

“Міг помститися за цькування”: місцеві жителі озвучили версію вбивства в Старому Салтові

Нагадаємо, 28 липня школярка пішла на прогулянку з подружкою і не повернулася. Дівчинку на території Старого Салтова шукали родичі, місцеві жителі, правоохоронці та волонтери. Близько півночі на другому поверсі покинутої будівлі виявили тіло 6-річної Милослави. За інформацією правоохоронців, у дівчинки були розбиті голова та обличчя. Вранці правоохоронці заявили, що підозрюють в умисному вбивстві дитини 13-річного сусіда.

Кореспонденту Newsroom вдалося поспілкуватися з родичами дівчинки та сусідами, які розповіли, як пройшов останній день Мирослави і які дивацтва помічали раніше за підлітком.

Коментарі