Вбивство шестирічної дівчинки в Старому Салтові: підліток розповів, що сталося

Після затримання 13-річний Богдан, якого підозрюють у вбивстві дівчинки, говорив по телефону з сестрами і розповів про вечір, коли сталася трагедія.

Аудіозапис розмови оприлюднили під час передачі “Говорить Україна“. Хлопчик розповів телефоном про дорослого чоловіка на мотоциклі, який попросив привести Мирославу до занедбаної пекарні. Богдан запевнив сестер, що той йому не погрожував, але нібито пообіцяв розібратися з дівчинкою, яка “діставала” підлітка.

“Того вечора з ними був ще один чоловік” – мама хлопчика, підозрюваного у вбивстві шестирічної Мирослави

“Вона всіх у дворі дістала”, – сказав школяр.

Відповідаючи на запитання однієї з сестер, чи пропонував чоловік вбити Мирослави, підліток відповів ствердно. При цьому додав, що втрьох їх ніхто не бачив, оскільки чоловік чекав їх на місці злочину.

Крім того, сім’я хлопчика вказала на двох чоловіків, які, на їхню думку, можуть бути причетні до трагедії. Обидва відбували покарання в колонії і нещодавно вийшли з ув’язнення.

Один з чоловіків, на якого вказали родичі Богдана, був засуджений за зґвалтування малолітньої родички. Другий – періодично загравав з 15-річною сестрою Богдана. Поліцейські допитали обох, але офіційно обвинуваченим у цій справі проходить лише підліток.

“Міг помститися за цькування”: місцеві жителі озвучили версію вбивства в Старому Салтові

Також під час ефіру мама 6-річної Мілани розповіла, що неофіційно судмедексперти повідомили рідним, що дівчинку згвалтували, проте результати експертизи будуть готові протягом місяця.

Як раніше писав Newsroom, трагедія в Старому Салтові сталася в середу, 28 липня. Шестирічна Мирослава Третяк не повернулася з вечірньої прогулянки. Дівчинку шукали місцеві жителі, волонтери і поліція. Близько опівночі тіло школярки з ознаками насильницької смерті виявили на другому поверсі занедбаної двоповерхової будівлі. Пізніше правоохоронці затримали 13-річного підлітка. За рішенням суду, хлопця на 30 діб помістили в приймальник-розподільник для дітей.

Коментарі