Вбила восьмирічну дитину та двох жінок: мешканці Львівщини винесли вирок

Про це 16 вересня повідомили в Офісі генерального прокурора України.

Жительку Львівщини засудили до довічного позбавлення волі за вбивство восьмирічної дитини, її матері та сусідки.

За даними слідства, у грудні 2015 року фігурантка у гостях у подруги вживала спиртні напої. Коли господиня пішла до сусідки за черговою порцією алкоголю, зловмисниця напала на її доньку та масляним обігрівачем розбила дівчинці голову. Від отриманих травм дитина померла на місці.

Повернувшись додому і побачивши тіло дитини, мати накинулася на вбивцю, але жінка її відштовхнула і масляним обігрівачем завдала 7-8 ударів по голові потерпілої та ще два удари металевим предметом, після чого померла.

Бажаючи переконатися у смерті жінки та дитини, а також приховати сліди вбивства, зловмисниця наступного дня повернулася на місце злочину. Увійшовши до будинку, фігурантка вже померлій дитині завдала ще кількох ударів ножем у шию.

На подвір’ї загиблих злочинницю помітила сусідка. Щоб позбутися свідка, вбивця завдала жінці смертельних ударів цеглою по голові.

Того ж дня правоохоронці затримали зловмисницю.

Незважаючи на те, що засуджена не визнавала своєї провини, прокурори надали суду беззаперечні докази скоєння особливо тяжкого злочину. Верховний Суд залишив чинним рішення попередніх судових інстанцій. За статтею 115 (“навмисне вбивство”) злочинницю засудили до довічного позбавлення волі.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі