Росіяни б’ють по Сумщині з усіх видів зброї: за добу пролунало понад 200 вибухів

Минулої доби росіяни здійснили щонайменше 50 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 214 вибухів. Про це повідомили у Сумській ОВА. За даними поліції Сумщини, загалом зафіксовано 274 удари.

Ворог бив з мінометів, артилерії, танків, протитанкових гранатометів, стрілейцької зброї, скидав міни, наносив ракетні та авіаудари КАБами, дронами-камікадзе.

Вночі та зранку росіяни зафіксовано вже 11 вибухів. Обстрілів зазнали Білопільська, Краснопільська, Великописарівська, Новослобідська, Есманьська громади.

Росіяни нанесли удар по пожежній частині в Харківській області (Фото)

Як розповів голова Сумської ОВА Володимир Артюх, за останні дні кількість обстрілів регіону значно зросла, зокрема, росіяни скинули 111 керованих авіабомб. Внаслідок цих ударів знищена майже половина житлового фонду у прикордонних громадах. Евакуація з цих населених пунктів триває. Задіяні поліція, ДСНС та військові.

За словами Артюха, у селах у п’ятикілометровій зоні від кордону є проблеми з мобільним зв’язком та дорожними комунікаціями, зокрема, знищені мости. Дітей, за даними ОВА, там немає.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі