“Вдарили по людях, які спали”: окупанти з “Градів” обстріляли Нікополь

Про це 6 серпня на своїй Telegram-сторінці повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

Після опівночі російська армія обстріляла з “Градів” Нікопольський район, зі ствольної артилерії – Криворізький.

“Як завжди, ударили по житлових кварталах – по людях, які тим часом спали. У Нікополі – 20 прильотів реактивних снарядів. Трьох городян поранено. Один із них – 58-річний чоловік – у лікарні. У місті пошкоджено 11 п’ятиповерхівок, до 40 приватних будинків, дитячий садок та будинок дитячої творчості. Виведено з ладу газо-, водопровід та електромережу. Декілька тисяч — людей без світла. Працюють аварійні бригади. У Криворізькому районі ворог ударив по Зеленодольській громаді. У Мар’янському перебито лінію електропередач. Без світла — частина села. За попередньою інформацією, люди не постраждали”, – йдеться у повідомленні.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі