Вибори мера Харкова: ще два кандидата подали документи

Депутат облради Валерій Говоров і колишній депутат міськради Дмитро Маринин подали документи для реєстрації на виборах Харківського міського голови. Про це сьогодні кореспонденту Newsroom повідомила голова Харківської територіальної виборчої комісії Олена Матвієнко.

Кандидати на пост мера Харкова за місяць витратили на рекламу в Facebook і Instagram понад 20 тисяч доларів – громадські спостерігачі

За її словами, завтра відбудеться засідання комісії, на якому будуть реєструвати кандидатів. Для цього деяким з них потрібно виправити технічні помилки в документах.

Валерій Говоров родом з Куп’янська, заступник мера цього міста, доцент Харківського національного університету внутрішніх справ. У 2020 році був обраний до Харківської облради від ОПЗЖ, член комісії з питань молодіжної політики, культури, спорту та туризму.

Дмитро Маринин у 2007-2009 роках обіймав керівні посади в КП “Жилкомсервіс”, у 2010-2014 роках був депутатом Харківської міськради.

Голова районного “Союзу ветеранів АТО” звільнився з посади після участі в рекламі Добкіна

Нагадаємо, раніше пакет документів для участі в виборах міського голови подали Володимир Плетньов від “Партії” Шарія” і ексмер Михайло Добкін.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі