Віцегубернатор Харківської області відзвітувала про доходи перед звільненням

Тетяна Єгорова-Луценко подала декларацію перед тим, як скласти повноваження першого заступника голови Харківської ОДА. Про це стало відомо 31 травня.

Заступниця Кучера розповіла, чому здавала тест на COVID-19 та пішла на лікарняний

Згідно з документом, опублікованим на сайті Національного агентства з протидії корупції, на посаді віцегубернатора Тетяна Єгорова-Луценко (призначена в липні 2020 року) заробила 153 218 тисяч гривень, а її чоловік Віталій Луценко отримав 13 тисяч гривень в ТОВ “Юридична компанія “Астара”. При цьому чиновниця зберігала готівкою 1,45 мільйона гривень, а у її чоловіка значилося 1,2 мільйона гривень, 4000 доларів і 3000 євро.

У родині Єгорової-Луценко два авто. Її чоловік користується Mercedes-Benz GLE 250 вартістю 1,74 мільйона гривень на правах лізингу. А сама ексчиновниця безкоштовно могла користуватися Porshe Macan за 1,75 мільйона гривень, який належить Надії Оберемок. Також Тетяна Єгорова-Луценко внесла в декларацію дві шуби з натурального хутра та два набори ювелірних прикрас – золоті персні з сережками.

Чоловік ексчиновниці володіє 14-ма земельними ділянками в різних районах області. Сім’єю з нею він обзавівся в той час, коли Тетяна Єгорова-Луценко займала посаду першого заступника глави ХОДА. Також у подружжя є кілька квартир. Апартаменти в Харкові на 135, м кв. вартістю в 3,38 мільйона гривень належать Віталію Луценку, а квартира на 73,4 м кв у Пісочині числиться за ексчиновником.

У Харкові ректор університету купила квартиру за 1,9 мільйона гривень

Нагадаємо, на минулих виборах члени партії “Слуга народу” підтримали висунення Єгорової-Луценко на посаду голови Харківської обласної ради, однак цей пост зайняв інший кандидат – ексглава Харківського району Артур Товмасян.

Коментарі