“Від полку залишилося 37%”: окупанти незадоволені відсутністю постачання та підтримки під час обстрілів (Відео)

Учасники окупаційного полку з Ханти-Мансійського автономного округу (ХМАО, Югра) висловлюють незадоволення з приводу неотримання постачань і “розумних” наказів. Вони стверджують, що не отримують підтримки артилерією під час обстрілу, а “300-ті” не евакуюються та стають “вантажем 200”.

Відео було опубліковане російським Telegram-каналом.

“Ми утримували позиції всіма силами, але засоби закінчилися. І ні підтримки, ні евакуації немає. Командування, можна сказати, кинуло нас: ні зв’язку, ні команд. Усю ніч провели під обстрілом і подальші дії нам незрозумілі”, — стверджують “мобіки”.

За їхніми словами, інші підрозділи також не надають артилерійської підтримки. Здається, що під час обстрілу з позицій ЗСУ немає “відповіді”.

“Все поля заминированы. Кому надо, идите”: рашист жаліється, що питну воду залишили на мінному полі, — перехоплення ГУР

“Проти 20 їхніх снарядів два наші – і ті х*р знає, куди прилетить. Ба більше, командування дало наказ відпрацювати по наших позиціях, коли заходили ЗСУ. Наші ще не встигли відійти, командир сказав: “Жінки нових народять”. Це він передав по рації. Чув увесь батальйон”, — поскаржилися окупанти.

На кадрах – мобілізовані з 1307-го полку Ханти-Мансійського автономного округу (ХМАО, Югра), склад якого порідшав на 63%.

Вони також додають, що поранених воїнів не евакуюють з поля бою, тому “300-ті” просто перетворюються на “200-тих”. За словами учасників з ХМАО, полк складається лише з 37% особового складу, але команди про відступ не надходить.

Окупанти, знаходячись перед камерою, виправдовуються, що їхній безпосередній командир перебуває з ними, але він так само не отримує відповідей через вищий рівень керівництва.

“Щодо забезпечення взагалі понти. Вони кладуть пташки (БПЛА українських військових. – Ред.), а у нас нічого немає. Проти танків нам дають олівці. Їжа, вода – все залишилося у “музикантів” (ПВК “Вагнер”. – Ред.). Вони йшли і залишили їжу, а в нас навіть її немає. Ми відбиваємося останніми жменьками людей. Поповнювати склад немає ким, закінчуються останні сили”, — каже один з окупантів.

Коментарі