Відео кортежу після ДТП та розмова телефоном: з’явилися нові подробиці резонансної аварії під Харковом

На жертву ДТП під Чугуєвом наїхали двічі — обидві машини з кортежу бізнесмена Олександра Ярославського. Про це повідомила “Українська правда“, посилаючись на власні джерела в правоохоронних органах.

Після смертельної ДТП правоохоронці обшукали готель та будинок Ярославського (Фото)

Ще один співрозмовник УП розповів, що ввечері 9 лютого спілкувався з Ярославським телефоном за кілька годин до події, і бізнесмен перебував у нетверезому стані.

“Про те, що Ярославський сьогодні залишав країну раптово, відлітаючи в Лондон, може свідчити той факт, що чартер прилетів з Польщі відразу під виліт бізнесмена і не очікував в аеропорту навіть кілька годин, як це зазвичай відбувається“, — повідомив журналіст Михайло Ткач.

За його даними, один з автомобілів, який збив чоловіка, — Brabus 900 Rocket Edition G Wagon. Це один з найдорожчих позашляховиків у світі, тираж моделі — 25 примірників, Ціна — від 571 270 євро (майже 18 мільйонів гривень). За інформацією джерел, це авто нещодавно завезли в Україну якраз для Ярославського. Відомо, що харківський бізнесмен один з небагатьох українських олігархів, який особисто управляє авто. Співрозмовник УП стверджує, що Олександр Ярославський був присутній на місці події. Чи перебував він за кермом з’ясують за результатами експертиз, призначених правоохоронцями. Крім того, за інформацією джерел, водій, який прийшов в поліцію з повинною, насправді під час скоєння ДТП перебував в іншому місці.

Відео кортежу Олександра Ярославського

Також опублікували відео кортежу Ярославського з камер спостереження, зняте після події на трасі.

Після ДТП з кортежем Ярославського в Харківській області звільнили начальника поліції

Нагадаємо, аварія сталася в ніч на 10 лютого. На трасі Київ-Харків-Довжанський збили чоловіка. Водій з місця ДТП зник. Пізніше з’явилася інформація про причетність до того, що сталося авто, яке належить мільйонерові Олександру Ярославському. Вдень він полетів чартером до Лондона. У його компанії заявили, що це запланована поїздка для зустрічі з сім’єю. Водночас в поліцію з’явився 50-річний водій, який зізнався, що в ту ніч був за кермом і не зупинився після зіткнення, вирішивши, що збив тварину. Особу загиблого поки не встановили.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі