Відновити неможливо: за добу росіяни зруйнували десятки домівок у Харківській області (Фото)

Військові рф знову обстріляли населені пункти на Куп’янському, Харківському та Чугуївському напрямках. Окупанти гатили по містах та селах з різних видів озброєння.

19 січня до поліції надійшло кілька повідомлень про обстріли Куп’янська та селища Дворічна. Ворог атакував місто із РСЗВ «Град». Пошкоджень зазнали приватні будинки та господарські споруди. Ввечері ворог наніс ракетний удар по Куп’янську. Внаслідок події частково зруйновано приміщення учбового закладу.

Голова ХОВА показав наслідки ракетного удару по школі в Куп’янську (Фото)

Протягом доби ворог накривав артилерійським вогнем населені пункти в Чугуївському, Богодухівському та Харківському районах. Найбільших руйнувань від обстрілів зазнало місто Вовчанськ. Окупанти поцілили по цивільних об’єктах. Вибухова хвиля вибила у домоволодіннях шибки, уламки потрощили фасади та паркани, понівечили транспортні засоби. Від масштабів руйнувань частина будинків не підлягає відновленню.

На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи і керівництво територіальних відділів поліції. Правоохоронці зафіксували наслідки обстрілів та вилучили речові докази.

Слідчі відкрили кримінальні провадження за фактами порушення законів та звичаїв війни.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі