Викрала пенсіонерку та намагалася заволодіти квартирою: поліція затримала підозрювану

У Харкові в результаті спецоперації затримали 53-річну жінку. Її підозрюють у тому, що вона незаконно позбавила волі свою знайому. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління Нацполіції.

Викрали харків’янина на вулиці: поліція затримала одного з підозрюваних

Наприкінці січня до правоохоронців звернулися родичі 74-річної харків’янки. Вони розповіли, що невідомі намагаються заволодіти її трикімнатною квартирою.

Як з’ясувалося, в довіру до самотньої пенсіонерки втерлася якась жінка. Дізнавшись, що нова знайома майже не спілкується зі своєю сім’єю, фігурантка вирішила заволодіти її житлом. Зловмисниця вивезла харків’янку з квартири та почала готувати документи для продажу нерухомості.

Споювали та вбивали заради квартир: у Харкові затримали банду “чорних рієлторів”

Поліцейські встановили місце перебування жінок. Вони звільнили пенсіонерку та затримали ймовірну викрадачку. Найближчим часом їй мають оголосити підозру за статтями 146 (“незаконне позбавлення волі”) та 190 (“Шахрайство”) КК України.

Фото: ГУ Нацполіції в Харківській області

Нагадаємо, раніше в Харкові “чорні рієлтори” продали чужих квартир на п’ять мільйонів гривень. За інформацією поліції, до складу банди входили четверо чоловіків віком від 35 до 40 років. Організатором незаконного бізнесу став раніше судимий харків’янин. Подільники використовували підроблені довіреності та засвідчують право власності документи для продажу чужих квартир. Аферисти вибирали ті об’єкти, власники яких померли.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі