Вимагав $3000 за “спокійне життя”: вимагач отримав умовний термін

Первомайський міськрайонний суд Харківської області виніс вердикт у справі про вимагання. Фігурант повністю визнав свою провину і пояснив свої дії тим, що потерпілий поширював про нього плітки. Про це стало відомо з Єдиного реєстру судових рішень.

Вимагав 1,6 мільйона гривень та 40 тисяч євро: співробітника СБУ підозрюють у викраденні людини

За даними слідства, перший епізод стався в березні нинішнього року на станції техобслуговування. Зловмисник зажадав у потерпілого заплатити $2000, в іншому випадку погрожуючи йому тяжкими тілесними ушкодженнями. Наступного разу чоловіки зустрілися в травні. Цього разу комерційний директор фірми “С-ТРАНС АВТО” вдарив опонента та зажадав три тисячі доларів. Через чотири дні при передачі цієї суми вимагача затримали.

В ході розгляду житель Первомайського визнав провину. За його словами, потерпілий поширював про нього плітки. Зараз чоловік розкаявся і компенсував завдані збитки. За вимагання його засудили до трьох років позбавлення волі з роком випробувального терміну. На цей час вердикт не набув чинності та може бути оскаржений в апеляції.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі