Віолетту Мужичук виписали з лікарні: обіцяла більше не ходити до лісу

Дитину, яку шукали протягом чотирьох діб, виписали з лікарні. Дівчинка була під постійним наглядом лікарів, а сьогодні мати отримала дозвіл забрати Віолетту додому. З малечею все гаразд, вона знову посміхається.

Про це повідомили у пресслужбі поліції Харківської області.

Мати дитини зателефонувала поліцейським, які активно працювали над пошуками та були поруч протягом цих жахливих днів. Заступник начальника ГУНП в Харківській області В’ячеслав Давиденко та начальник управління карного розшуку Роман Іващенко не забувають безсонні ночі, проведені в пошуках дворічної дівчинки. Тому повідомлення матері про повернення Віолетти додому не могло залишитися непоміченим.

“Гуляла надворі з братом-близнюком”: у Харківській області другу добу шукають дворічну Віолетту

Поліцейські негайно прибули до лікарні, привітали всіх членів родини дитини подарунками та поспілкувалися з маленькою Віолеттою:

— Більше не будеш ходити до лісу? — запитав Роман Іващенко.
— Не буду, — прошепотіла Віолетта і пригорнулася до мами.

За словами В’ячеслава Давиденка, з дівчинкою все гаразд, лікарі надали необхідну допомогу. Віолетта знову посміхається і навіть погодилася на фотографію. Поліцейські продовжують вважати порятунок дитини дивом і ще раз висловлюють подяку всім, хто брав участь у пошуку дівчинки.

Нагадаємо, Віолетта Мужечук 2020 року народження зникла о 19:00 23 травня зі свого двору у селі Скрипаї Чугуївського району. Майже п’ять діб дівчинку шукали місцеві мешканці, жителі області, пошуковий загін “Мілена”, включно з рятувальниками, поліцейськими, кінологами, водолазами та волонтерами-добровольцями. Пошукові групи обшукали ліс неподалік від родинного будинку Віолетти, всі двори, залишені будівлі та колодязі, а водолази декілька разів перевірили водойми.

На третю добу пошуків вдалося знайти свідка — підліток стверджував, що бачив Віолетту поблизу лісу. Мати дівчинки до останнього вважала, що дівчинку викрали, оскільки незадовго перед зникненням Віолетти на вулиці чули звуки авто, що проїхало повз двір, де Віолетта гралася з братом.

Віолету знайшли на четверту добу пошуків та одразу передали лікарям, котрі оцінили стан малечі та ушпиталили для подальшого нагляду.

Коментарі