Виявили тіло біля входу в будинок: у Харкові під час пожежі загинув чоловік (Фото)

Трагедія сталася в Новобаварському районі. Про це сьогодні повідомили у пресслужбі ДСНС у Харківській області.

3 січня на спецлінію надійшов сигнал про загоряння у двоповерховому житловому будинку на вулиці Москалевській, 6. До місця НП направили чотири бригади рятувальників на автоцистернах. На момент їх прибуття в одній з квартир горіли домашні речі та меблі.

У Харківській області чоловік зламав ногу і руку, намагаючись вибратися з палаючого будинку

Площа пожежі склала 10 квадратних метрів. Під час гасіння вогню біля вхідних дверей рятувальники виявили тіло 50-річного чоловіка. Особа загиблого встановлюється.

040122-6.jpeg

 

Під Харковом дівчина впала в 12-метровий колодязь

О 17:30 загоряння вдалося ліквідувати. За попередніми даними, пожежа сталася через необережне поводження з вогнем.

Нагадаємо, раніше в Харкові шість бригад рятувальників понад три години гасили пожежу на складі. Сигнал про подію на вулиці військовій, 20 надійшов на спецлінію 30 вересня. До місця НП направили шість відділень рятувальників на автоцистернах і автодрабині. На момент їх прибуття в складській будівлі на другому поверсі горіли текстильні вироби. Площа пожежі склала 150 квадратних метрів.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі