Військові РФ обстріляли Вовчанськ та Куп’янськ: 71-річна жінка зазнала поранень

Про це 2 жовтня на своїй Telegram-сторінці повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Російські окупанти протягом доби з артилерії та мінометів обстрілювали район міста Вовчанськ та села Гатище Чугуївського району, а також Куп’янськ та прилеглі населені пункти.

Внаслідок обстрілів поранення отримала 71-річна мешканка Куп’янського району. Медики швидкої допомоги доправили її до лікарні.

Продовжується розслідування розстрілу цивільної колони у Куп’янському районі 25 вересня. За останніми даними, внаслідок російського удару загинули 24 особи, у тому числі 13 дітей та вагітна жінка.

Минулої доби піротехніки ДСНС знешкодили 704 вибухонебезпечні предмети.

На лінії зіткнення точаться бої. Ворог зробив спробу наступу на Козачу Лопань, але під вогнем наших захисників відійшов із втратами.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі