В СБУ заявили про затримання бойовика, який захоплював Луганський аеропорт

 

Служба безпеки України затримала проросійського бойовика, який у складі так званого “спецпідрозділу МДБ ДНР” у 2014 році захоплював Луганський аеропорт.

“Житель Луганська на початковому етапі російської агресії обіймав посаду командира бойової тактичної групи в “окремій бригаді спецпризначення “Одеса”” так званого “МДБ ЛНР” та брав безпосередню участь у збройному опорі силам АТО/ООС” – сказано в повідомленні.

У Харківській області затримали бойовика “ДНР”, який приїхав до рідних

Так, очолюваний затриманим бойовиком бандитський підрозділ штурмував Луганський аеропорт. Але в СБУ вказують, що найбільше “відзначилися” бойовики при штурмі приміщень банків та порожніх квартир місцевих жителів. Крім того, бойовик координував пошук та затримання проукраїнських жителів на окупованій території та організовував взаємодію терористів з їх російськими кураторами.

Бойовик змушений був переховуватися через конфлікт з іншими лідерами бойовиків. Він втік на контрольовану Україною територію, де потрапив до рук СБУ. Підозру затриманому оголосили за ч. 2 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) та ч. 2 ст. 260 (участь у діяльності не передбачених законом збройних формувань) ККУ.

В СБУ допитали оберката бойовиків “ДНР” на прізвисько “Палич”

Нагадаємо, 9 листопада українські спецслужби в Києві змогли зловити людину, ненависть до якої серед українців – вихідців з ОРДЛО – просто зашкалює. До рук спецслужбістів попався “Палич” – комендант в’язниці бойовиків “ДНР” під назвою “Ізоляція”, головний кат на непідконтрольних територіях Денис Куликовський.

Коментарі