У Харкові стаффорд накинувся на чоловіка в під’їзді і сильно покусав його (Відео)

У Харкові чоловік постраждав через напад стаффоррда. Інцидент стався в під’їзді житлового будинку на проспекті Героїв Сталінграда, 148в. Відеозапис, на якому видно наслідки нападу й медиків, які забирають потерпілого, був опублікована в міському Telegram-каналі ХС.

Вівчарка покусала трирічну дівчинку за обличчя: дитину доставили в лікарню

За словами очевидців, за собакою доглядає жінка, яка зловживає алкоголем, тому вже не раз траплялися конфліктні ситуації. Однак цього разу постраждали її гості.

“Сьогодні ж господиня квартири привела додому пару – чоловіка та дружину для вечірки. Але не встигли вони зайти у квартиру, як собака побігла на чоловіка та погризли його (розірвана п’ята, руки, обличчя). Весь під’їзд був знерухомлений, оскільки собака бігала по поверхах. У поліцію раніше надходили неодноразові заяви, але вони лише розводять руками”, – стверджують в соцмережах.

За даними директора Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Віктора Забашти, чоловік відбувся укушеними ранами передпліччя та стопи. Постраждалого доставили в “швидку допомогу”. У поліції повідомили, що інформацію про те, що трапилося внесли в Журнал єдиного обліку, проводиться перевірка.

 

 

 

Нагадаємо, раніше в Харківській області собаки за добу покусали шістьох осіб. В результаті інцидентів постраждали четверо дорослих і двоє дітей. Двоє людей отримали необхідний обсяг допомоги на місці, трьох дорослих і дитину госпіталізували. За словами начальника Центру екстреної медичної допомоги Віктора Забашти, ніхто з них не отримав травм, що загрожують життю. Водночас лікарі просять жителів Харківської області бути обережніше, тому що тварини можуть бути агресивні через спеку.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі