Військові РФ вночі завдали масованого удару по Дніпропетровській області (Фото)

Про це 22 липня на своїй Telegram-сторінці повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

“Військові РФ протягом ночі двічі обстріляли Нікополь із РСЗВ. Випустили по місту до 100 снарядів. За попередньою інформацією, одна людина загинула, ще одна — поранена. Пошкоджено 11 приватних будинків. Є пориви газоводу та водоводу. Зруйновано залізничну колію. Коли можна буде відновити рух, поки що не зрозуміло. У Покровській громаді ворог ударив по складах. Розбито трансформатор – кілька сіл без світла. По Зеленодольській громаді вдарили зі ствольної артилерії. Зачепили приватний будинок. Виникла пожежа, проте рятувальники ліквідували її. В Апостоловому зафіксували сім “прильотів”. Ракети потрапили по трьох школах міста. Вони зруйновані. Пошкоджено сусідні житлові будинки. На місці працюють рятувальники. Попередньо, вісім осіб отримали поранення. Інформація уточнюється”, – йдеться у повідомленні.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі