Військові РФ з артилерії обстріляли сім населених пунктів Харківської області

Про це 26 вересня повідомили у Генеральному штабі Збройних сил України.

Ворог продовжує зосереджувати зусилля на спробах повністю окупувати Донбас та утримати захоплені території, а також зривати активні дії сил оборони в окремих районах.

Є загроза завдання повітряних і ракетних ударів по всій території України. Наприклад, за минулу добу ворог завдав 5 ракетних та 12 авіаударів, здійснив понад 83 атаки МЛРС. Також ворог застосував 4 ударні БПЛА для ударів по об’єктах цивільної інфраструктури.

Від ворожого вогню постраждали понад 40 населених пунктів. Це Куп’янськ, Краматорськ, Бахмут, Краснохорівка, Мар’їнка, Кам’янка, Курахове, Павлівка, Запоріжжя, Нікополь, Очаків, Миколаїв та Одеса.

На Слобожанському напрямі військові РФ з артилерії обстріляли райони населених пунктів Стрілеча, Одноробівка, Ветеринарне, Хатище, Кам’янка, Голубівка та Сенькове.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі