Влаштувався на роботу та змінив номер: в Харкові знайшли зниклого підлітка

Хлопець жив окремо і шість днів не виходив на зв’язок з рідними. Про це 29 вересня повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції в Харківській області.

Як раніше писав Newsroom, напередодні в поліцію звернулася мати 16-річного хлопця. Жінка повідомила, що син винаймає квартиру в Основ’янському районі міста, але майже тиждень не дає про себе знати. Поліцейські опублікували прикмети підлітка і приступили до пошуків. Правоохоронцям вдалося швидко вирахувати місце знаходження Віктора Рибалка.

З’ясувалося, що хлопець перебував в селищі Коротич, де влаштувався працювати на будівництво. Мобільний номер телефону він змінив, а мати не попередив.

Хлопця доставили у відділ поліції. З ним і його матір’ю провели профілактичну бесіду. Відносно жінки склали протокол за “невиконання обов’язків по вихованню дітей” Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає попередження або штраф від 850 до 1700 гривень.

Зниклого підлітка з Харкова знайшли в Київській області

Нагадаємо, раніше харківські правоохоронці розшукали дівчину, яка втекла від прийомних батьків. Відзначимо, що заява про зникнення підлітка надійшла до Богодухівського відділ поліції 1 лютого. В ході оперативно-розшукових заходів силовики встановили, що 17-річна дівчина знаходиться в обласному центрі, вона бродяжила й не бажала повертатися в прийомну сім’ю.

Коментарі