У Харкові в День знань пройде парад-карнавал та виступить KAZKA

У Харкові планують масштабно відсвяткувати День знань. В урочистому параді, за даними чиновників, братимуть участь до 1,5 тисяч школярів і студентів. Про це повідомили в пресслужбі мерії.

Morgenshtern не приїде до Харкова: російський репер розповів, що йому страшно

Діти з кожного району будуть відповідати певному образу – наприклад, цирковому та акробатичному. Всі разом вони пройдуть від Палацу дитячої та юнацької творчості на площу Свободи, де відбудеться флешмоб “Харків – це круто”. Потім перед учасниками виступить відомий український гурт KAZKA, а завершиться захід святковим феєрверком.

Нагадаємо, раніше в Харкові частково відкрили зоопарк. Зараз доступні дві повномасштабних екскурсії – “Стежка тигра” або “Африканська савана”. Поки вхід відкритий для дітей працівників КП та пільгових категорій населення. До вересня відвідати зоопарк зможуть тільки харків’яни, а восени це зможуть зробити та жителі інших міст.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі