Внаслідок обстрілу в Харківській області сталася масштабна пожежа: постраждали жінка та двоє дітей

Про це 2 листопада повідомили у регіональній прес-службі ДСНС.

За інформацією рятувальників, 1 листопада о 16:35 внаслідок російського обстрілу в селі Петропавлівка Куп’янського району сталися пожежі на території трьох приватних домоволодінь, розташованих поряд.

Вогонь охопив житловий будинок, гараж та чотири господарські споруди на загальній площі понад 500 квадратних метрів. Для ліквідації спалаху залучили дві одиниці пожежно-рятувальної техніки та 10 осіб особового складу. О 20:33 пожежу було ліквідовано. За попередніми даними, поранення отримали 25-річна жінка та шестирічна дитина.

За уточненими даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, минулої доби в селі Петропавлівка Куп’янського району в результаті російського обстрілу поранення отримала 25-річна мати та двоє дітей – чотирирічний хлопчик і шестирічна дівчинка. Стан матері оцінюють як середньї важкості, діти — у тяжкому стані.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі