Внаслідок російської агресії в Україні загинули 379 дітей

Про це 28 серпня повідомили у Офісі Генерального прокурора України.

Станом на ранок 28 серпня в результаті повномасштабної агресії росії в Україні постраждали понад 1112 дітей, з них 379 – загинули, більше 733 – отримали поранення.

Найбільше постраждало дітей у Донецькій області – 388, Харківській – 202, Київській – 116, Чернігівській – 68, Миколаївській – 67, Луганській – 61, Херсонській – 55, Запорізькій – 44. Ці цифри не остаточні, оскільки йде робота щодо їх встановлення в місцях ведення активних бойових дій, на тимчасово окупованих та звільнених територіях.

За інформацією Генпрокуратури, 26 серпня в результаті російського обстрілу житлової інфраструктури смт Кам’янка Пологівського району Запорізької області загинули двоє хлопчиків — 8 років та 1,8 року.

Внаслідок бомбардувань та обстрілів збройними силами Росії пошкоджено 2328 навчальних закладів. З них 289 – зруйновано повністю.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі