У Харкові Lanos зіткнувся з Touareg: постраждали дві людини

Вчора близько 20:00 на перехресті вулиць Матюшенка та Челюскінців сталася аварія. В результаті зіткнення кросовера та легковика травми отримали дві людини. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління патрульної поліції.

У Харкові на Кільцевій зіткнулися два легковики: постраждали водій та пасажир

Учасниками ДТП стали автомобілі Daewoo Lanos та Volkswagen Touareg. В результаті зіткнення постраждали водій і пасажир першої машини, з місця події їх забрали медики та доставили в лікарню. Обставини події та ступінь провини учасників дорожнього руху встановлюють слідчі поліції.

photo_2021-12-05_19-29-35.jpg

Фото: СТО Харків | Автомобільний Харків (Харків)

Нагадаємо, раніше в Харкові пасажирський автобус протаранив легковий автомобіль. 16 грудня близько 09:00 на Білгородському шосе, 2 пасажирський автобус MAN протаранив легковий автомобіль ВАЗ-2121. Зіткнення сталося, коли водій “Ниви” виконував поворот, з’їжджаючи з головної дороги на другорядну. В результаті інциденту постраждала пасажирка легкового автомобіля. Медики швидкої допомоги доставили її в лікарню.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі