Вночі росіяни випустили по Харкову чотири ракети, ще дві збила ППО

Близько 03:00 ночі дві ракети, попередньо – С-300, вдарили в заклад освіти в Слобідському районі. Пошкоджено їдальню та овочеві склади. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Ракетний удар по Харкову: у службі порятунку показали наслідки обстрілу (Фото)

Ще одна ракета влучила в полотно дороги поруч з адміністративною будівлею в Новобаварському районі. Осколки пошкодили фасад. Приліт ще однієї ракети зафіксовано в Київському районі. На щастя, без постраждалих.

“Також цієї ночі удари окупантів зафіксовали в с. Циркуни та між Циркунами та Черкаськими Тишками в Харківському районі. Наслідки встановлюються”, – сказав Синєгубов.

Окрім того, протягом минулої доби окупанти обстрілювали Чугуївський, Харківський, Ізюмський та Лозівський райони області.

Військові РФ з авіації обстріляли два населені пункти в Харківській області

За даними екстреної медичної допомоги, протягом доби постраждали цивільні в Харківському, Куп‘янському та Богодухівському районах:

Двоє поранених у Циркунах – 58-річна жінка та 62-річний чоловік. Стан обох медики оцінюють як середній. 62-річний чоловік отримав легкі поранення в Дергачівській громаді. У Куп’янському районі 54-річний тракторист підірвався на міні, зараз чоловік знаходиться в лікарні. У Золочівській громаді чоловік 23 років отримав поранення, 51-літня жінка загинула.

“На лінії зіткнення тривають бойові дії. Наші захисники тримають позиції та завдають удари у відповідь. Після нещодавніх невдалих спроб штурму ворог зараз намагається поповнити свої втрати у живій силі та техніці”, – каже Синєгубов.

За його словами, сили ППО збили над Харківською областю дві ракети “Калібр”, випущені росіянами з акваторії Каспійського моря.

Коментарі