Водій фури, яка розчавила таксі в Харкові, був під дією наркотиків – прокуратура

Згідно з медичним висновком, водій вантажівки з напівпричепом, який проїхав на червоне світло та перекинувся на окружний, перебував у стані наркотичного сп’яніння опіатами та канабіноїдами. Про це повідомив прессекретар прокурора області Дмитро Чубенко.

Смертельна аварія в Харкові: медики розповіли про стан постраждалих

У зв’язку з цим правоохоронці змінюють кваліфікацію статті, за якою було відкрито кримінальне провадження. Тепер справу порушено за ч. 4 ст. 286-1 Кримінального кодексу: порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані наркотичного сп’яніння, що спричинило смерть кількох постраждалих. Найближчим часом водієві пред’являть підозру. У прокуратурі підкреслили, що водій фури не був п’яний.

Як повідомлялося раніше, за попередньою інформацією водій вантажівки перебував у стані алкогольного сп’яніння.

 

 

ДТП з фурою в Харкові: з’явилося відео аварії

Нагадаємо, ДТП сталося 25 листопада на перетині кільцевої дороги та Салтівського шосе. Вантажівка МАН намагалася проскочити перехрестя на червоний сигнал світлофора, зіткнувся з Chevrolet Nubira та згодом перекинувся на лівий бік, розчавивши машину таксі. У легковику загинули троє – водій, 49-річна жінка та її 3-річна внучка.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі