Гучне затримання на Плеханівській: в поліції розповіли подробиці

У Харкові затримали чотирьох фігурантів справи про вимагання. За даними силовиків, у двох чоловіків і двох жінок за плечима чималий кримінальний досвід. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив представник Департаменту стратегічних розслідувань Андрій Рубель.

У Харківському СІЗО викрили банду вимагачів

“У жертви обирали самотніх громадян і осіб, які ведуть асоціальний спосіб життя. Основна мета – будь-яким шляхом заволодіти їхнім майном. Для цього фігуранти викрадали потерпілих і силою примушували підписати документи, на підставі яких в подальшому переоформляли нерухомість”, – повідомив Андрій Рубель.

Вчора учасників угруповання затримали на вулиці Плеханівській. Очевидці зняли, як з мікроавтобуса вибігають семеро правоохоронців, які кладуть обличчям на асфальт людину. Но інших відеозаписах видно, як на землі лежать водій і двоє пасажирів. За нашими даними, лідер угруповання носить кличку “Рембо”.

244224010_272661431396917_1431333861247640604_n.jpg

Фото: Facebook Андрій Рубель

Нагадаємо, раніше в Харкові затримали вимагачів, які намагалися обкласти даниною наркодилерів. Троє чоловіків представлялися правоохоронцями і вимагали гроші у наркозалежних і розповсюджувачів дурману. У жовтні минулого року троє чоловіків напали на харків’янина на вулиці Плитковій і вимагали 1300 доларів. Коли потерпілий сказав, що у нього немає такої суми, у нього відібрали авто, пообіцявши повернути, коли той заплатить. Аналогічний інцидент стався на Південнопроєктній.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі