Водій фури, який збив на смерть дитину, раніше неодноразово був судимий – адвокат

Харківський юрист, який буде представляти в суді інтереси батька загиблого хлопчика, розповів подробиці про водія фури. За його словами, чоловік отримав права у 2017 році, причому з категорією В (“легкові автомобілі”). Про це Євген Мельниченко заявив на своїй сторінці в Facebook.

У Харкові помер один із збитих фурою підлітків

За даними юриста, водій родом з невеликого райцентру в Вінницькій області. 33-річний чоловік був неодноразово судимий, однак всі його судимості датовані 2014 роком. Тоді фігуранта притягували до відповідальності за дрібне хуліганство та крадіжки.

“І знаєте, коли наш водій вперше отримав водійське посвідчення?! Після навчання 2017 рік, категорія …. В! В! Це легкові автомобілі!!! Хто його взяв на роботу в таку компанію з перевезень”, – обурюється Мельниченко.

У Харкові Seat вилетів з дороги та перекинувся: постраждало двоє людей

Нагадаємо, аварія сталася 4 жовтня о 16:45 на Окружній дорозі біля мікрорайону “Горизонт”. Вантажівка DAF XS збила двох дітей, які йшли по нерегульованому пішохідному переходу. Очевидці стверджували, що хлопчики по черзі вибігли на дорогу і водій фури не зміг уникнути зіткнення. Їх у важкому стані доставили в лікарню, де один із хлопців помер. Слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за статтею 286 КК України (“порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель людини”).

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі