Водій Infinity після смертельної ДТП сам заявив про викрадення своєї машини – звинувачення

Харківські правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 383 КК України (“завідомо неправдиве повідомлення про скоєння злочину”). За даними слідства, 16-річний Микола Харківський заявив про викрадення машини після смертельної ДТП на проспекті Гагаріна. Про це представник прокуратури заявив сьогодні на засіданні.

Смертельна аварія у Харкові: все що відомо про те, що сталося

Нагадаємо, раніше в поліції заявили, що відразу після трагедії до них надійшов телефонний дзвінок і невідомий розповів про нібито викрадення Infinity. Під час слідства правоохоронці запідозрили, що телефонував сам підліток.

“Також встановлено, що Харківський під час перебування в туалеті медичного закладу взяв телефон і здійснив виклик на номер “102”, повідомивши про викрадення Infinity. Мав на меті ввести слідство в оману і відвести від себе підозру. За цим фактом 27 жовтня слідчі ГУ НП Харківській області внесли дані до Єдиного реєстру досудового розслідування”, – заявив прокурор.

Адвокат, яка представляє 16-річного водія Infiniti, раніше захищала “мажору, що справляв нужду”

Крім того, за даними слідства, у лікарні Микола Харківський назвався ім’ям іншої людини та повідомив чужу адресу проживання. Після цього фігурант намагався залишити лікарню, але його затримали співробітники поліції.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі