Під Харковом чоловік нацьковував пса на перехожих і побив поліцейського

Інцидент стався в селі Цупівка Харківського району. Про це повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції в Харківській області.

Як з’ясувалося, напередодні до патрульних звернулася жителька села, яка заявила, що біля магазину по вулиці Шкільній невідомий чоловік в стані сп’яніння неадекватно поводиться. Заявниця сказала, що він намагався нацькувати свою собаку на перехожих і сам нападає на людей.

Коли поліцейські прибули до вказаного місця, виявили там 34-річного місцевого жителя, який поводив себе агресивно і не реагував на зауваження правоохоронців. Чоловік підійшов до одного з патрульних і вдарив його головою в лоб. В результаті 29-річного поліцейського доставили в Дергачівську ЦРЛ з травмою голови.

3.jpeg

Слідчі внесли дані про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 345 (“погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу”) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’яти років ув’язнення.

Чоловіка затримали, зараз правоохоронці вирішують питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні кримінального злочину й обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

У Харкові п’яний рецидивіст вдарив патрульного

Нагадаємо, в Харкові судитимуть рецидивіста, який вдарив поліцейського в обличчя. За інформацією прокуратури, вночі 20 червня четверо молодих людей підійшли до службового автомобіля поліцейських. Один з хлопців, якого раніше притягували до кримінальної відповідальності за крадіжки заліз на машину і пошкодив її. Коли правоохоронці підійшли до авто, хлопець почав тікати. Один з копів наздогнав його і повів до машини, щоб скласти протокол. У цей момент хуліган вдарив правоохоронця в обличчя, після чого втік з місця події. Поліцейським вдалося розшукати порушника на наступний день. Хлопця помістили під варту, тепер йому загрожує до п’яти років в’язниці.

Коментарі