Водій, який загинув від підриву на міні, працював у “Харківобленерго” понад 20 років

Службовий автомобіль з енергетиками підірвався на протитанковій міні 27 квітня близько 1600. Бригада Харківського високовольтного району електричних мереж поверталася з місця виконання робіт біля села Токарівка, коли натрапила на ворожу пастку. Як повідомили в “Харківобленерго”, в результаті вибуху загинув 54-річний водій товариства Юрій Варченко.

Інші чотири енергетика отримали травми різного ступеню тяжкості. Одного з постраждалих терміново прооперували, інші також знаходяться під наглядом лікарів.

Загиблий енергетик працював водієм у “Харківобленерго” понад 20 років – з липня 2001-го. Він був гарною і доброю людиною, яку цінували та поважали колеги. Весь колектив товариства висловлює щирі співчуття рідним та близьким Юрія Віталійовича.

“Це велике горе – втратити найдорожчу та найближчу людину у житті. Сумуємо разом із вами та підтримуємо у годину скорботи. Адміністрація та профспілка АТ “Харківобленерго” нададуть матеріальну допомогу сім’ї загиблого, а також енергетикам, які постраждали внаслідок цієї трагічної події”, – повідомили в “Харківобленерго”.

З початку війни через підступність та безжальність ворога в Харківській області під час виконання службових обов’язків загинули троє працівників обленерго, 12 енергетиків було поранено.

Теги:

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі