Ворожі дрони вночі атакували Запоріжжя: жителів евакуйовано, боєприпас знищено (Фото, Відео)

У Запоріжжі стався черговий напад з боку військових Росії. Цього разу вони використовували безпілотні літальні апарати Shahed 136, які були направлені на територію Запоріжжя та Запорізького району.

Про це повідомила пресслужба ГУ ДСНС України у Запорізькій області.

Вночі 6 березня, військові здійснили 4 удари дронами, з яких один був збитий і впав на прибудинкову територію житлового кварталу в Дніпровському районі.

Після падіння безпілотника загорівся боєприпас. Жителі 24 приватних будинків опинилися в зоні ураження, у зв’язку з чим поліція та рятувальники провели евакуацію 48 місцевих жителів, серед яких були й маломобільні пенсіонери.

Вночі РФ атакувала Україну “шахедами”

Співробітники поліції повідомили, що детонація бойової частини не відбулася та обійшлося без людських жертв. Небезпечний боєприпас на місці події був знищений вибухотехніками УВТС ГУНП в Запорізькій області.

Правоохоронні органи зафіксували наслідки ворожої атаки та розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни. Слідчі Управління СБУ в Запорізькій області ведуть це розслідування за процесуального керівництва Запорізької обласної прокуратури.

Коментарі