Впроваджувала російську програму освіти: мешканці Ізюмського району повідомили про підозру (Фото)

Правоохоронці викрили на Харківщині посібницю рашистів. Про це 19 жовтня повідомили у прес-службі ГУ НПУ у Харківській області.

За даними слідства, під час окупації смт Борова Ізюмського району місцева 40-річна мешканка активно співпрацювала з окупаційною владою та добровільно обійняла незаконну посаду начальниці відділу освіти.

Фігурантка під час однієї з нарад повідомила своїм підлеглим про підготовку до початку навчального процесу за програмою росії. Також жінка займалася оформленням трудових відносин із вчителями та працівниками відділу освіти, проходженням курсів підвищення кваліфікації та впровадженням освітньої програми країни-агресора.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. Жінці заочно повідомили про підозру за статтею 111-1 (“колабораційна діяльність”) КК України.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі