У Харкові іноземця засудили за зґвалтування неповнолітньої

Фігуранта засудили до 12 років в’язниці. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі прокуратури Харківської області.

За даними слідства, у травні 2020 року громадянин Узбекистану на Журавлівському спуску напав на неповнолітню дівчину та зґвалтував її.

Суд виніс вирок чоловікові, який в Харкові зґвалтував водія таксі

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 152 (“зґвалтування”). 25 квітня Київський районний суд Харкова визнав фігуранта винним і засудив його до 12 років позбавлення волі. 17 червня колегія суддів Харківського апеляційного суду, розглянувши скаргу, залишила рішення суду першої інстанції без змін.

Зґвалтував і пограбував в перший день знайомства: поліція затримала підозрюваного

Нагадаємо, раніше Харківський районний суд виніс вердикт у справі про наругу над дитиною в Пісочині. Напад на шестирічного хлопчика стався в лютому 2019 року. Група підлітків завела двох братів в будівлю закинутої аптеки. Там один з молодиків домагався до молодшого з хлопців і змушував дитину вступити з ним в інтимний контакт.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі