Впроваджує російські стандарти освіти: “директору школи” у Херсонській області повідомили про підозру (Фото)

Про це 19 вересня повідомили в Офісі генерального прокурора України.

За даними слідства, після повномасштабного вторгнення рашистів мешканка Херсонської області перейшла на бік ворога. Фігурантка обійняла посаду так званого “заступника начальника Департаменту освіти та науки військово-цивільної адміністрації Херсонської області”.

У серпні вона також очолила школу, де раніше працювала заступником директора, проте була звільнена через систематичне невиконання посадових обов’язків.

“Підозрювана активно виконує завдання окупаційної влади, спрямовані на впровадження стандартів освіти РФ у навчальних закладах тимчасово окупованого регіону”, — повідомили у генпрокуратурі.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. Жінці заочно повідомили про підозру за статтями 111-1 та 111-2 (“колабораційна діяльність” та “пособництва державі-агресору”) КК України.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі