Витрати Харківської міськради на піар своєї діяльності зросли до 7 мільйонів гривень

“Харківського антикорупційний центр” з’ясував, що Харківська міськрада оголосила ще чотири закупівлі щодо розміщення та просування інформаційних матеріалів на електронних ресурсах 30 грудня. Раніше стало відомо, що аналогічні закупівлі мерія оголосила 2 січня.

За даними системи публічних закупівель “ProZorro”, на електронних ресурсах планується розмістити по 197 інформаційних матеріалів про здійснення важливих інфраструктурних проєктів у місті та їх значення для повсякденного життя його мешканців; про міські проєкти, спрямовані на зростання рівня життя городян та забезпечення їх конституційних потреб; про культурне життя міста, зокрема анонси та перебіг культурних подій, які відбуваються за підтримки Харківської міської ради; про перебіг зустрічей, семінарів, конференцій та інших публічних заходів, які організовує міськрада або які здійснюються за її підтримки.

Також по 197 матеріалів планується розмістити: про житлово-комунальну сферу Харкова; про соціальну політику та охорону здоров’я у Харкові; про роз’яснення рішень органів міськради та міського голови Ігоря Терехова; про роз’яснення прав та обов’язків мешканців у їх відносинах з органами міськради, КП, закладами освіти, охорони здоров’я та про культурне життя міста.

Всього планується розмістити 1576 матеріалів. Вартість розміщення та просування одного матеріалу 4364 грн. Станом на зараз відомо, що загалом міськрада планує витратити на піар своєї діяльності в електронних ЗМІ майже 7 млн. грн. Планується, що всі матеріали будуть опубліковані до 15 грудня 2023 року.

Матеріали будуть розміщувати в тому числі ті, які опубліковані на офіційному сайті міськради (статті, інтерв’ю, відеоматеріали) із анонсом на головній сторінці (з фото). Кількість інформаційних матеріалів є орієнтовним і може бути зменшена в залежності від фактичної потреби.

Всі аукціони мають відбутись 9-10 січня.

Теги:

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі