Двоє харківських нардепів увійшли в “Розумну політику” Разумкова

Колишній спікер Верховної Ради Дмитро Разумов створив міжфракційне об’єднання “Розумна політика”. До нього увійшли 25 парламентарів, у тому числі двоє представників Харківської області. Про це стало відомо зі списку, опублікованого в Telegram-каналі нардепа Олексія Гончаренка.

Конфлікт між Куніцьким і Тищенком: у мережі з’явилося відео

До нового МФО увійшли депутати від “Слуги народу” і “Батьківщини”, а також позафракційна Людмила Буймістер (раніше вийшла з президентської фракції). Наш регіон представлений Олександром Абакумовим і Дмитром Микишею.

Перший з них був обраний по 173-му округу (Основ’янський і частина Слобідського району Харкова). Відзначився активною діяльністю у Верховній Раді, лобіював закон про хімічну кастрацію педофілів. Минулого тижня Абакумов склав повноваження голови парламентського підкомітету з питань кримінального законодавства та протидії злочинності.

Також в кулуарах Верховної Ради активно обговорюють об’єднання партії Разумкова і ексгубернатора Харківської області Юлії Світличної.

“Куратор” Харківської області від “Слуги народу” регулярно літає в Москву і Крим – журналіст

Дмитро Микиша став переможцем виборів у виборчому окрузі №181 (Зміївський та частина Харківського районів). Як і Олександр Бакумов, представляв “Слугу народу”. Парламентарія пов’язують з одіозним екс-прикордонником Вадимом Слюсарєвим. До цього висновку журналісти прийшли через уповноважену особу “Слуги народу” на окрузі Микиши – ним став співробітник фірми “Фронтера” Юрій Степанець. На той момент бенефіціаром компанії був Вадим Слюсарєв, але з віднедавна ним є Олексій Слюсарєв.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі