Євген Клопотенко опублікував рецепт оладок після відео зі звільненої Балаклії (Відео)

Під час деокупації Балаклії одна з місцевих мешканок запропонувала українським захисникам оладки. Слова жінки не залишили байдужим і відомого українського шеф-кухаря Євгена Клопотенка.

Відомий кулінар на своїй сторінці в Instagram опублікував емоційний пост, запропонувавши всім українцям приготувати оладки та почастувати ними знайомих.

“У нас оладки лишилися, будете?” Чесно, я не пам’ятаю, щоб колись ревів через оладки. Але вчора ревів. Бляха, скільки у цій фразі сили, вдячності і труботи. У цій фразі і є наша нація. Мені здається, що після відео з Балаклії всі українці мають приготувати оладки. І не для себе навіть. А от так от взяти і піти до сусідів чи друзів та пригостити. Бо їжа іноді – не просто їжа. І я не втомлюся вас у цьому переконувати. Їжа – це завжди символ того, що ми проживаємо у певний час. Їжа – це енергія життя, любові і віри. Тож давайте зробимо оладки, будь ласка”, — написал Євген Клопотенко.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі