З концертом, мімами та розіграшем призів: у Харкові “Строй Сіті Девелопмент” презентував нові проєкти

Вранці 3 жовтня колись тиха вулиця Чигирина виявилася місцем зустрічі інвесторів і епіцентром невеликого свята. Тут виступили музиканти з “Diva Violin Show” і “Heart Beat Brass Band”, гостей також розважали вуличні міми та фокусники. А приводом зібратися став фестиваль “Мануфактура Фест”.

Місцем зустрічі став IT-парк “Мануфактура”, побудований на місці борошномельної фабрики XIX століття. У компанії вирішили не знищувати історичну спадщину, нехай і у вкрай занедбаному стані, а ревіталізувати її. Приміщення колишньої борошномельні перебудували, зберігши в первозданному вигляді стіну зі старовинною цеглою (на них навіть збереглося клеймо першого власника фабрики Василя Гладких).

“Тут можна і жити, і працювати, і відпочивати, і отримувати різні послуги. У компанії є традиція – ми кожен об’єкт намагаємося зробити комфортним для проживання всіх. Щоб ті, хто тут живе, могли отримати ті послуги, які їм потрібні. Тут і IT-кластер, і офісні приміщення, і коворкінг, і житло”, – розповів директор” Строй Сіті Девелопмент “Олександр Конюхов.

photo_2021-10-03_12-03-32.jpg

Серед іншого, гостям презентували проєкт “Будинку на Подолі”. Він буде розташований на вулиці Кооперативній (колишня Рибна), де свого часу перебував центр торгового та купецького життя Харкова. Саме тут був магазин знаменитого кондитера Жоржа Бормана, тут продавали одяг Щеголев і Голубкин, а тютюном торгували брати Кальф.

Гостей фестивалю чекав не просто розповідь про новий проєкт. Найбільш цікаві могли навіть прогулятися по ньому – за допомогою симулятора доповненої реальності. Спеціальний шолом дозволяв подивитися, як буде виглядати двір будівлі, як будуть розташовані дитячий майданчик і заїзд до будинку.

photo_2021-10-04_15-27-03.jpg

Крім того, харків’яни змогли дізнатися подробиці про будівництво комплексу “High Hills”, який стане одним з перших втілень принципу Live&Work&Shop&Play. Автори проєкту жартують, що в “High Hills”, як в Греції, є все. Для романтичного побачення підійде кафе на даху, для активного відпочинку – басейн під відкритим небом, для занять спортом – фітнес-клуб. І, звичайно ж, комфортне житло преміумкласу.

51003.jpg

Комплекс High Hills. Фото: Лун

Крім вже існуючих проєктів, у “Строй Сіті Девелопмент” є ряд амбітних ідей, які знаходяться на стадії підготовки.

“Ми будемо реалізовувати сучасні проєкти більш ніж на десяти локаціях в Харкові. Це житло різного класу, від економ до преміумкласу. Найближчим часом ми вийдемо на ринок ще з кількома дуже цікавими проєктами. Зараз на розгляді є два об’єкти з історією і ми думаємо, як правильно до них підійти – щоб і зберегти спадщину, і дати їм нове життя”, – розповів директор генерального підрядника “Буд Еліт Форм” Андрій Колос.

Втім, презентація не обмежувалася історичними фактами та знайомством з проєктами “Строй Сіті”. Для гостей організували фуд-корт, паузи між виступами заповнювала класика в прекрасному виконанні квартер “Diva Violin Show”, а справжніми зірками заходу стала пара вуличних мімів.

img_20211003_120433_1.jpg

Попри прохолодну погоду, гостями фестивалю стали десятки харків’ян, які навряд чи залишилися розчарованими своїм недільним дозвіллям. А учасникам, які продемонстрували свої знання про забудову, об’єкти “Строй Сіті Девелопмент” і історії Харкова, дісталися почесні призи.

“Сьогодні ми проводимо першу зустріч з нашими інвесторами і партнерами. Сподіваємося, що такі зустрічі стануть традиційними. Ми будемо їх проводити щоосені, адже наша мета – створити комфортне середовище для спілкування, розповісти про проєкт та плани щодо його розвитку”, – повідомив директор “Строй Сіті Девелопмент” Олександр Конюхов.

 

 

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі