З вини патрульного отримав інвалідність: у Харкові засудили поліцейського

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі прокуратури Харківської області.

За даними слідства, інцидент стався в лютому 2017 року. Патрульний поліцейський, рухаючись на службовому авто зі швидкістю не менше 90 кілометрів на годину без включеного звукового спецсигналу, на вулиці Чкалова збив чоловіка, який йшов по нерегульованому пішохідному переходу. Внаслідок травм 29-річний потерпілий отримав інвалідність.

Захищав дружину та кілька разів ударив кухонною сокирою сусіда: чоловікові винесли вирок

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 286 (“порушення правил дорожнього руху”) КК України. 20 грудня Київський районний суд визнав поліцейського винним і засудив його до трьох років позбавлення волі. Також згідно з вироком, засуджений повинен виплатити потерпілому матеріальну компенсацію в розмірі 310 тисяч гривень.

Жінка випадково вбила чоловіка, який її душив: суд виніс вирок

Нагадаємо, раніше Дзержинський районний суд Харкова виніс вирок чоловікові, який побив співробітника паркувального сервісу. Конфлікт стався 9 листопада нинішнього року. Уродженець Першотравневого району припаркував свій Daewoo Lanos, після чого до нього підійшли двоє чоловіків та попросили оплатити стоянку. Однак водій обклав одного з них нецензурною лайкою, а потім двічі вдарив паркувальника в обличчя. Потерпілий отримав легкі тілесні ушкодження.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі