“За 15 хвилин я заробляла більше, ніж чоловік у таксі”: інтерв’ю з колишньою онлайн-моделлю

Харків’янка Оксана пропрацювала в онлайн-індустрії близько трьох років і лише нещодавно, за її словами, “вийшла з цього бізнесу”. Вважається, що вебкам-моделями стають молоді дівчата, найчастіше студентки. Однак нашої героїні за 30 і до початку своєї “кар’єри” вона була дружиною та щасливою матір’ю. Як потрапляють у вебкам-моделинг, чи всіх учасниць “кришують” правоохоронці та чи справді там можна заробити великі гроші – про це жінка погодилася розповісти Newsroom.

– Почнемо, мабуть, з твого минулого життя. Чим ти займалася до того, як потрапила в цю сферу?

– Домогосподарка. Точніше, я займалася сім’єю та паралельно пробувала заробити манікюром. Але швидко кинула – них*ра не виходило, були скандали з клієнтками.

Ми тоді жили в Сумах, в типу елітному районі. Приходили люди, бачили, що у мене все скромно, і починали ставитися як до обслуги. За 200 гривень я повинна була їм мало не ж ** у цілувати. Потім чоловік вилетів з роботи, грошей стало не вистачати, і ми переїхали до Харкова.

39b3c-clip-111kb.jpg

– Тут, я так розумію, теж чекали не золоті гори?

– Так. Валера влаштувався на завод, там нічого не платили. Пробував таксувати – теж (мало заробляв. – Ред.). А у нас дочка маленька, плюс росла швидко, не встигали речі міняти.

– Непроста ситуація. Але чому саме вебкам?

– Смішна історія взагалі. Я у дворі познайомилася з молоденькою дівчинкою. Вся при собі, кільця золоті. Якось випили і я не стрималася. Сказала, мовляв, папік дарує? Виявилося, немає.

Вона потім і запропонувала. Каже, підтягни трохи фігуру і спробуй, там на будь-яку клієнти знайдуться. Я не вірила. Це потім вже бачила в інших чатрумах навіть бабусь.

– Не вірила, але все ж вирішила спробувати?

– Знаєш, коли у тебе питання стоїть, купити макарони дитині або сигарети … Спочатку незвично було. Не знала, як зацікавити мужиків, про що взагалі з ними говорити. Я за перші три заходи, здається, токенів п’ять заробила (менше долара. – Ред.).

Але пішла подивитися по інших румам і побачила, що дівчатка працюють з людьми, а потім по 30-40 за простий танець беруть. Якісь фішки підгледіла …

onlyfans.jpg

– Я так розумію, ти працювала сама, не в студії?

– Так. Тут є свої ризики. Наші доблесні поліцейські (в оригіналі було використано більш грубий вираз. – Ред.) можуть повісити на тебе статтю. Посадити – не посадять, але судимість.

У студії нічого такого немає. Їх усіх майже кришують – або менти, або активісти якісь.

– Але судячи з того, що ми сидимо і спілкуємося, нічого такого не сталося …

– А я їм нецікава.

– Не зовсім розумію?

– Ну молоду дівчинку можна статтею залякати та в стійло поставити. А я в студію все одно не піду, так і “не формат” я. Гаразд, досить про це.

Оксана замикається в собі, але потім все ж вирішується продовжити розмову. Але попереджає – більше ніяких питань про правоохоронців та студії.

– З часом вебкам став приносити більш істотні суми, ніж в перші дні?

– Була смішна історія. Колишній чоловік скаженів через неї. Він якось прийшов під ранок після таксі. Напідпитку. І радісний – дивись, відвіз людину в Пісочин, три сотні заробив. А я тоді зла була і ляпнула, що за 15 хвилин більше заробляю.

image.jpg

– Він знав про твоє заняття?

– Спочатку ні. Потім побачив, що вже не “годувальник”. Може і я стала більш розкуто поводитися. Напилися, поговорили. Загалом, змирився поступово. Одного разу навіть у кадрі з’явився. Але клієнтам не сподобалося. Вони ж найчастіше власники, навіщо їм чоловік там.

– Але ж у вебкам є і пари?

– Так. Але там треба або трахатись дуже красиво, або якісь завдання разом виконувати. А ми до такого готові не були.

– З питанням про заробітки розібралися. А чи траплялися якісь проблеми?

– Наприклад?

– Наприклад, з клієнтами або адміністрацією. Чув, що в РФ таких дівчат всіляко намагаються знайти та “деанонімізувати”.

– Я ж кажу, я не зовсім “формат” була. Може, якісь підлітки прищаві і займаються цим, але я їм не цікава.

Хоча ще одну смішну історію згадала. На самому початку ще. Трансляція була з домашнього комп’ютера. Клієнт вносить 40 токенів, я починаю роздягатися – бах, гасне світло. Я пропадаю з мережі і не можу ніяк йому це пояснити. Подав скаргу, вимагав гроші повернути. Мені запропонували залагодити з ним це питання. Домовилися про невеликий приватний чат.

– Чому ж пішла з онлайн-моделинга?

– Втомилася. І донька виросла, скоро вже буде розуміти, що до чого. Не хочу. Зараз працюю зовсім в іншій сфері. Навіть не знайомлюся онлайн.

best-laptops-for-webcam-modeling.jpg

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі