За розповсюдження відео з насильством над дівчатами молодикам загрожує до 7 років в’язниці

Компанія молодиків доводила дівчат до стану безпорадності, змушувала виконувати непристойні дії сексуального характеру, після чого глумилась із жертв в соцмережах. Організаторами огидних розваг та авторами принизливих відео є двоє товаришів, які і поширювали порно в Телеграм-каналі та Інстаграм.

Не вимкнули камеру: у Львові студенти зайнялися коханням під час пари в прямому ефірі

Учора слідчі поліції Київщини разом із оперативниками кримінальної поліції та прокурорами столичної області провели обшуки за місцем мешкання фігурантів у Києві та Івано-Франківській області. Про це повідомив повідомив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

В ході обшуків у зловмисників вилучили речі для створення порноконтенту, мобільні телефони та готівку.

Двох організаторів безчинства затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Обом фігурантам оголошено про підозру за ч. 3 ст. 301 КК України: виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів. Санкція статті перебачає покарання від 3 до 7 років позбавлення волі.

Слідчі також звертаються до суду з клопотанням про обрання останнім запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває. Наразі встановлюються інші потерпілі від злочинної діяльності молодиків.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі