Задимлення на Пушкінській: співробітники ліквідували НС у популярному барі

У центрі Харкова на вулиці Пушкінській, 22 сталася надзвичайна подія в барі “Churrasco Bar”. Користувачі соцмереж припустили, що в закладі сталася пожежа, однак у ДСНС спростували цю інформацію.

Вбивство в ресторані Biani: підозрюваного відправили за ґрати

Раніше в міському Telegram-каналі ХХ опублікували відео, зняте біля бару. Очевидці зафіксували сильне задимлення, однак при цьому на записі не видно полум’я.

Як розповіли рятувальники, до них справді надійшов виклик про подію на вулиці Пушкінській. За попередніми даними, в барі сталося коротке замикання. Співробітники впоралися з НС за допомогою вогнегасника. Екіпаж пожежників виїхав за вказаною адресою, щоб з’ясувати всі деталі того, що сталося.

 

 

 

Нагадаємо, раніше в Харківській шестеро годин гасили кафе. Інцидент стався 9 серпня в селі Рябоконеве. На місце виклику прибули черговий караул з Краснокутська, автоцистерна добровільної пожежної команди села Степове й трактор місцевого фермерського господарства з бочкою. До моменту приїзду рятувальників, вогонь охопив дах будівлі та приміщення кухні. О 01:40 рятувальникам вдалося повністю ліквідувати загоряння. За попередніми даними, вогонь спалахнув через коротке замикання електромережі.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі