Загибель дитини під колесами: водія відправили за ґрати на 60 діб

Київський районний суд Харкова заарештував водія фури, під колесами якої загинула дитина. Прокуратура і адвокат батька загиблого хлопчика вимагали обрати для чоловіка запобіжний захід у вигляді утримання під вартою, а захист просив про домашній арешт. Про позицію сторін повідомляє видання “Суспільне Харків”.

Під Харковом поїзд збив жінку з проблемами слуху

Сам фігурант розповів, що визнає провину, але не міг уникнути зіткнення. За словами чоловіка, він зупинився перед зеброю разом з іншим вантажівкою.

“Порівнявся з фурою, дві жінки закінчували перехід. Я відпускаю гальма, накатом йду, перед цією фурою різко, може метрах у чотирьох, вибігають два хлопця з м’ячем. Я – по гальмах … У мене 15 тонн вантажу, я не встиг зупинити таку машину”, – розповів водій.

Як повідомив прессекретар обласної прокуратури Дмитро Чубенко, суд підтримав вимоги звинувачення і відправив чоловіка на 60 днів за ґрати. Вердикт може бути оскаржений в апеляції.

Водій фури, який збив на смерть дитину, раніше неодноразово був судимий – адвокат

Нагадаємо, трагедія біля мікрорайону “Горизонт” сталася вдень 4 жовтня. Вантажівка DAF збила на нерегульованому пішохідному переході двох дітей. Один з постраждалих пізніше помер у лікарні. У поліції повідомили, що фігурант був тверезий і з необхідною категорією водійських прав. Зараз силовики також перевіряють інформацію про минулі судимості чоловіка.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі