Загинув на полюванні: у Харківській області підстрелили хірурга

Під час полювання в Богодухівському районі загинув доктор з Полтави Роман Ростовський. Про це 28 грудня повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції в Харківській області.

За інформацією правоохоронців, інцидент стався в неділю вдень на території Краснокутського лісництва. Знайомий житель Богодухівського району під час зимового полювання вистрілив з рушниці 12-міліметрового калібру, і куля влучила в ліву скроню його напарника по полюванню. Останній від отриманого поранення помер на місці.

За попередніми даними, загиблим є хірург з Полтави. Відомо, що Роман Ростовський очолював хірургічне відділення 2-ї міськлікарні Полтави.

У Харківській області чоловік вистрілив у знайомого на полюванні

Нагадаємо, раніше у Львівській області під час полювання загинув 66-річний чоловік. Трагедія сталася на території мисливських угідь у Стрийському районі. За попередніми даними правоохоронців, під час полювання 62-річний чоловік вистрілив з мисливської рушниці, намагаючись підстрелити дичину, проте куля влучила в іншого мисливця. В результаті вогнепального поранення 66-річний мисливець загинув.

Коментарі