Підполковника з Харкова звинувачують в отриманні хабаря в $13 тисяч: справу передали до суду

28 січня силовики передали до суду обвинувальний акт у справі про отримання хабаря. Фігурантом є офіцер Харківського прикордонного загону. Про це повідомили в спеціалізованій прокуратурі у військовій та оборонній сфері об’єднаних сил.

У Харківській області поліцейський вимагав у підлітка $500 — прокуратура

За даними слідства, підполковник організував контрабанду товарів через російсько-український кордон. За свої “послуги” він отримав від цивільної особи 12750 доларів.

Тепер офіцеру інкримінують отримання неправомірної вигоди. Якщо його провина буде доведена, прикордоннику загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Запобіжний захід для Порошенка: прокуратура попросила мільярд гривень застави

Нагадаємо, раніше заступника директора одного з департаментів Харківської міськради звинуватили в заволодінні бюджетними коштами при установці освітлення на багатоповерхівках. За даними слідчих, чиновник організував злочинну “схему”, до якої залучив також підконтрольні суспільства. Вони й перемогли в тендерах на виконання робіт з освітлення житлових будинків. До актів виконаних робіт вносилися завідомо неправдиві відомості. В результаті фігуранти заволоділи понад 1,3 мільйона гривень з держбюджету.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі