Закохані з Харкова, які скували себе ланцюгом, заявили про розставання

Віка й Олександр знімуть ланцюг, який з’єднував їх понад чотири місяці. Про це 16 червня пара повідомила на своїй сторінці в Instagram.

Керівник Національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова підтвердила Newsroom, що в четвер, 17 червня, пара планує зняти ланцюг. Це відбудеться на тому ж місці, де почалося встановлення рекорду – на Дніпровській набережній у Києві біля скульптури Єднання. О 12:00 закоханих роз’єднають, а чи будуть вони разом, стане відомо вже завтра.

“Можливо, ще помиряться. У будь-якому випадку, вони зроблять заяву, з якої причини вирішили зняти кайдани”, – говорить Вєтрова.

Нагадаємо, закохані вирішили пожити максимально близько один до одного. 14 лютого вони поєднали кисті масивним ланцюгом, який представники Реєстру рекордів України з’єднали пломбою.

Харків’янин четвертий раз у житті підкорив Еверест і встановив рекорд України

Раніше біля пам’ятника закоханим харків’яни встановили новий рекорд України: 227 чоловіків одночасно підняли своїх дівчат на руки та протримали їх у повітрі 30 секунд. Хлопці також змагалися в тому, хто довше протримає на руках свою другу половинку. Переможцем з результатом 37 хвилин 5 секунд став працівник ДСНС.

Коментарі