Збили пішохода на викраденому авто: 16-річного хлопця відправили під домашній арешт

Суд обрав запобіжний захід 16-річному жителю Харківської області, якого підозрюють у викраденні автомобіля. Неповнолітньому призначили домашній арешт строком на 60 діб. Про це сьогодні повідомили у відділі комунікації поліції регіону.

Хлопця підозрює за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України: Незаконне заволодіння транспортним засобом.

Смертельна ДТП у Харкові: стали відомі висновки психіатричної експертизи підлітка

Нагадаємо, 5 грудня на трасі між містом Чугуєвим і селищем Малинівка виявили збитого 19-річного хлопця з численними тілесними ушкодженнями. Поліцейські встановили, що до злочину причетні 16 і 26-річні жителі Чугуївського району. Неповнолітній хлопець підробляв на мийці, взяв ключі від автомобіля без дозволу власника та поїхав кататися разом зі своїм старшим товаришем. Друзі розпивали алкогольні напої та по черзі сідали за кермо. Коли машиною керував 26-річний хлопець, авто збило пішохода. Від удару його відкинуло на узбіччя. Коли хлопці зрозуміли, що скоїли ДТП, повернулися в Малинівку та залишили машину в посадці за селищем.

Їзда без прав та перевищення швидкості: суд розгляне справу Миколи Харківського

Старшого хлопця заарештували. Його підозрюють за ч. 2 ст. 286-1: порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані сп’яніння.

Досудове розслідування триває.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі