Журналісти знайшли у Відні заступника Терехова з родиною

Серед українських VIP-біженців, яких помітили в столиці Австрії, опинився заступник Харківського міського голови з питань цифрової трансформації Сергій Кузьмін. Про це йдеться в розслудіванні журналіста Михайла Ткача “Батальйон “Відень” 2.

На відео, яке опублікувала “Українська правда”, посадовець міськради виходить із автівки разом з дружиною і сином (на відео з 20:00).

Сергій Кузьмін, колишній голова Державної архітектурно-будівельної інспекції, був призначений заступником мера у жовтні 2021 року. У декларації кандидата на цю посаду Кузьмін вказав, що володіє 50 земельними ділянкам під Києвом, квартирою площею 204 квадратних метра у столиці, а також квартирою і гаражем в Євпаторії. Серед транспортних засобів задекларував автомобіль класу люкс Mercedes-benz S 65, позашляховик Mercedes-benz G 5.5 і водне самохідне судно.

ДАБІ чиновник очолював у 2019 році на протязі шести місяців. Звільняючи Кузьміна з цієї посади, тодішній прем’єр-міністр Олексій Гончарук назвав його неефективним керівником, заявивши, що в держінспекції була тотальна корупція.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі