Зруйнований будинок та пожежа на підприємстві: у прокуратурі показали наслідки ракетного обстрілу Харкова (Фото)

Відповідні знімки 12 вересня опублікували на офіційній Facebook-сторінці прес-служби прокуратури Харківської області.

Близько 20:00 окупанти завдали ракетного удару по об’єкту критичної інфраструктури в Холодногірському районі Харкова. Внаслідок обстрілу сталася масштабна пожежа. На місці події рятувальники виявили обгорілий труп працівника підприємства. Наразі тривають рятувально-розшукові роботи ще однієї співробітниці.

Рашисти також обстріляли ще один об’єкт критичної інфраструктури у Чугуївському районі, внаслідок чого сталося загоряння.

Опівночі російська армія випустила дві ракети по Новобаварському району Харкова. Один із боєприпасів влучив у дах житлового будинку. Поранення дістала 56-річна жінка. Інша ракета влучила на територію нежитлової будівлі, що призвело до її часткового руйнування. Внаслідок обстрілу утворилася вирва діаметром дев’ять метрів та глибиною 3,5 метра. Попередньо, окупанти обстріляли Харківщину ракетами С-300, випущеними з території Білгородської області РФ.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі